17 jun 2016 13:49

17 jun 2016 13:49

Svärtagårdsskolan

Rektor Ewa Holmberg sade till eleverna på Svärtagårdsskolan att det är viktigt med återhämtning, ungefär som elitidrottsmän behöver elever vila för att orka med.

Perfekt då att det är dags för sommarlov nu, tänkte nog barnen som samlats på skolgården för att tillsammans med kompisar, skolpersonal och föräldrar och syskon fira skolavslutningen. Eleverna tog plats på scenen och framförde bland annat ”Sommar igen” och ”Välkommen sommarlov”, självklart fanns också ”Idas sommarvisa” med liksom ”härliga ”sommartider”.

Perfekt då att det är dags för sommarlov nu, tänkte nog barnen som samlats på skolgården för att tillsammans med kompisar, skolpersonal och föräldrar och syskon fira skolavslutningen. Eleverna tog plats på scenen och framförde bland annat ”Sommar igen” och ”Välkommen sommarlov”, självklart fanns också ”Idas sommarvisa” med liksom ”härliga ”sommartider”.