17 jun 2016 13:40

17 jun 2016 15:01

Timmersdala skola

Bergs kyrka var som vanligt fylld till sista plats, och mer därtill, när Timmersdala skola höll sin skolavslutning där.

Efter att alla hade sjungit "Den blomstertid nu kommer", höll Stig Östlund ett sommartal på temat integrering. Det illustrerade han med ett bullbak där man blandar ihop många olika ingredienser. Sedan var det dags för alla klasser att framföra sina sånger och publiken fick bland annat höra "Hej då skolan!", "Lata dagar", "Man ska ha husvagn" och "Nu är det sommarlov". Rektor Bengt Odebäck höll sommartalet.

Efter att alla hade sjungit "Den blomstertid nu kommer", höll Stig Östlund ett sommartal på temat integrering. Det illustrerade han med ett bullbak där man blandar ihop många olika ingredienser. Sedan var det dags för alla klasser att framföra sina sånger och publiken fick bland annat höra "Hej då skolan!", "Lata dagar", "Man ska ha husvagn" och "Nu är det sommarlov". Rektor Bengt Odebäck höll sommartalet.