27 jun 2016 14:58

27 jun 2016 14:58

Misstänkt försatt på fri fot

SKÖVDE: Utredning om knivskärning fortsätter

Den 19-åring som misstänks ha knivskurit en annan man vid utsiktsplatsen på Billingen på midsommarafton har försatts på fri fot.

Det började som en fest på midsommarafton vid utsiktsplatsen på Billingen. Senare under natten, strax efter midnatt natten till lördagen, blev det ordväxling mellan två unga män och detta ledde vidare till ett bråk. En av dem drog då fram en kniv och bråket slutade med att den andre knivskars i ryggen, vilket SLA skrev om på måndagen. Offret fick turligt nog inga allvarliga skador. När polisen kom till platsen hade den misstänkte gärningsmannen försvunnit, men han anmälde sig frivilligt till polisen på lördagsmorgonen och anhölls.

– Offrets och den misstänktes historier går isär, men den misstänkte har i alla fall vidimerat omständigheterna. Men han säger att han inte hade för avsikt att skada någon. Men det var han som hade med sig en kniv, säger Magnus Karlsson vid Skövdepolisen.

Utredningen i ärendet, som rubriceras som grov misshandel, fortsätter. Den misstänkte försattes på fri fot på måndagen.

Det började som en fest på midsommarafton vid utsiktsplatsen på Billingen. Senare under natten, strax efter midnatt natten till lördagen, blev det ordväxling mellan två unga män och detta ledde vidare till ett bråk. En av dem drog då fram en kniv och bråket slutade med att den andre knivskars i ryggen, vilket SLA skrev om på måndagen. Offret fick turligt nog inga allvarliga skador. När polisen kom till platsen hade den misstänkte gärningsmannen försvunnit, men han anmälde sig frivilligt till polisen på lördagsmorgonen och anhölls.

– Offrets och den misstänktes historier går isär, men den misstänkte har i alla fall vidimerat omständigheterna. Men han säger att han inte hade för avsikt att skada någon. Men det var han som hade med sig en kniv, säger Magnus Karlsson vid Skövdepolisen.

Utredningen i ärendet, som rubriceras som grov misshandel, fortsätter. Den misstänkte försattes på fri fot på måndagen.