02 jul 2016 12:12

02 jul 2016 12:13

Garage utsatta för inbrott

SKÖVDE

Flera garage på Timmervägen i Skövde har utsatts för inbrott.

Under natten till lördagen har en okänd gärningsman stulit gods från ett flertal garage. Personen har gett sig själv tillgång till de många garagen genom att på insidan ta sig vidare. Trots att flertal ägodelar stulits var det vid lunchtid på lördagen fortfarande oklart vad som stulits. Polis har varit på plats och gjort en teknisk undersökning.

Under natten till lördagen har en okänd gärningsman stulit gods från ett flertal garage. Personen har gett sig själv tillgång till de många garagen genom att på insidan ta sig vidare. Trots att flertal ägodelar stulits var det vid lunchtid på lördagen fortfarande oklart vad som stulits. Polis har varit på plats och gjort en teknisk undersökning.