02 jul 2016 10:06

02 jul 2016 10:06

Man rånad i centrala Skövde

SKÖVDE

En ung man blev rånad av två okända män på Hertig Johans torg i Skövde klockan 00.42 natten mot lördag.

Männen bar svarta skinnjackor och hade snaggat hår, i sällskap med männen var en kvinna. Enligt polisen är omständigheterna lite oklara då den drabbade mannen har svårt att förklara vad som hänt. Han blev inte skadad och det finns inga uppgifter om eventuellt stulet gods. Polisen skrev en anmälan. Rubriceringen är rån alternativt ringa misshandel.

 

Männen bar svarta skinnjackor och hade snaggat hår, i sällskap med männen var en kvinna. Enligt polisen är omständigheterna lite oklara då den drabbade mannen har svårt att förklara vad som hänt. Han blev inte skadad och det finns inga uppgifter om eventuellt stulet gods. Polisen skrev en anmälan. Rubriceringen är rån alternativt ringa misshandel.