11 jul 2016 16:16

11 jul 2016 16:16

Slogs med gummiklubba

ÅTAL: Skövdebo misstänkt för våld mot frun

Med en gummiklubba utdelade mannen flera slag mot sin hustru. Han ska också ha slagit henne med knytnäven i ansiktet. Nu åtalas mannen misstänkt för misshandel.

Åklagaren uppger att det ska ha varit problem med våld mot hustrun från den nu åtalade mannen under flera år, journalanteckningar ska enligt åklagaren styrka detta.

När den 70-årige Skövdebon nu åtalas är det som misstänkt för två fall av misshandel. I mars i år ska han i parets hem i Skövde ha han ha slagit hustrun med knytnäven i ansiktet flera gånger, har han också tagit ett tag om hennes hals och därefter slagit henne flera gånger med en gummiklubba. Klubbslagen träffade henne på armarna, handen och i magen. Vid ett tidigare tillfälle ska mannen ha misshandlat hustrun, även då i bostaden, genom att knuffa henne flera gånger, utdela flera slag, bland annat med en vas. Kvinnan har vid de båda tillfällena känt smärta av misshandeln och har också fått vissa skador.

Mannen har i förhör förnekat brott.

Åklagaren uppger att det ska ha varit problem med våld mot hustrun från den nu åtalade mannen under flera år, journalanteckningar ska enligt åklagaren styrka detta.

När den 70-årige Skövdebon nu åtalas är det som misstänkt för två fall av misshandel. I mars i år ska han i parets hem i Skövde ha han ha slagit hustrun med knytnäven i ansiktet flera gånger, har han också tagit ett tag om hennes hals och därefter slagit henne flera gånger med en gummiklubba. Klubbslagen träffade henne på armarna, handen och i magen. Vid ett tidigare tillfälle ska mannen ha misshandlat hustrun, även då i bostaden, genom att knuffa henne flera gånger, utdela flera slag, bland annat med en vas. Kvinnan har vid de båda tillfällena känt smärta av misshandeln och har också fått vissa skador.

Mannen har i förhör förnekat brott.