18 jul 2016 21:34

18 jul 2016 21:34

Anhållen för klädstöld

SKÖVDE: Klädtjuv gripen

En man i 40-årsåldern tog på bar gärning när han försökte stjäla kläder i en affär i Skövde.

Larmet kom till polisen klockan 14,35 på måndagen. Personalen i klädbutiken såg att mannen plockade till sig kläder i butiken.

När de konfronterade mannen sprang han ut ifrån butiken men butikspersonalen sprang efter och fick tag på mannen som gjorde motstånd. Polis tillkallades och kunde gripa mannen som nu sitter anhållen för rån och motvärn, det eftersom han gjort motstånd när butikens personal tog fast honom.

Larmet kom till polisen klockan 14,35 på måndagen. Personalen i klädbutiken såg att mannen plockade till sig kläder i butiken.

När de konfronterade mannen sprang han ut ifrån butiken men butikspersonalen sprang efter och fick tag på mannen som gjorde motstånd. Polis tillkallades och kunde gripa mannen som nu sitter anhållen för rån och motvärn, det eftersom han gjort motstånd när butikens personal tog fast honom.