22 jul 2016 11:16

22 jul 2016 11:16

Bilister jagade – anhållna för bilstöld

TIBRO

Två män sitter anhållna hos polisen i Skövde för bilstöld.

Det var vid 21,00-tiden som personer i Tibro uppmärksammade en bil som man tyckte körde på ett underligt sätt och de fattade misstankar om att allt inte stod rätt till.

Efter att de ringt polisen så kom en polispatrull till Tibro och följde efter bilen. De båda männen i bilen körde vidare men stannade sedan bilen för att fly och ta sig ifrån platsen till fots, men polis och hundpatrull fick fatt i de båda männen och kunde gripa dem.

Bilen visade sig vara stulen och männen sitter nu anhålla för bilstöld samt en del andra trafikbrott i samband med händelserna i Tibro. De båda männen som nu sitter anhålla är födda 1983 samt 1970 och är kända för polisen sedan tidigare.

Det var vid 21,00-tiden som personer i Tibro uppmärksammade en bil som man tyckte körde på ett underligt sätt och de fattade misstankar om att allt inte stod rätt till.

Efter att de ringt polisen så kom en polispatrull till Tibro och följde efter bilen. De båda männen i bilen körde vidare men stannade sedan bilen för att fly och ta sig ifrån platsen till fots, men polis och hundpatrull fick fatt i de båda männen och kunde gripa dem.

Bilen visade sig vara stulen och männen sitter nu anhålla för bilstöld samt en del andra trafikbrott i samband med händelserna i Tibro. De båda männen som nu sitter anhålla är födda 1983 samt 1970 och är kända för polisen sedan tidigare.