22 jul 2016 15:07

22 jul 2016 15:07

Ingen gripen för ica-rånet

SKÖVDE: Ica rånet

Ingen person har gripits för rånet på Ica Norrmalm på torsdagens eftermiddag. Gärningsmannen gjorde motstånd och sprang från platsen.

Det var under torsdagen som väktare skulle gripa en man på Ica Norrhallen. Man hade sett att försökte stjäla varor i en väska, när väktarna skulle ta fast mannen vid kassorna gjorde han motstånd och lyckades springa därifrån. Snatteriet eller stöldförsöket betecknas som rån i motvärnsfallet eftersom han gjorde motstånd till gripandet.

Tidigare uppgifter om att det skulle vara två butiksrånare är nu avskrivna, likaså att en person skulle vara gripen av polisen. Rånaren betecknas som en omaskerad yngre man. Enligt polisen ska det finnas bra filmer från övervakningskameran som visar händelseförloppet. Det finns inga uppgifter om något blivit stulet i butiken.

Det var under torsdagen som väktare skulle gripa en man på Ica Norrhallen. Man hade sett att försökte stjäla varor i en väska, när väktarna skulle ta fast mannen vid kassorna gjorde han motstånd och lyckades springa därifrån. Snatteriet eller stöldförsöket betecknas som rån i motvärnsfallet eftersom han gjorde motstånd till gripandet.

Tidigare uppgifter om att det skulle vara två butiksrånare är nu avskrivna, likaså att en person skulle vara gripen av polisen. Rånaren betecknas som en omaskerad yngre man. Enligt polisen ska det finnas bra filmer från övervakningskameran som visar händelseförloppet. Det finns inga uppgifter om något blivit stulet i butiken.