25 jul 2016 09:46

25 jul 2016 09:46

Åtalas för att ha brutit mot kontaktförbud

SKÖVDE

En man åtalas nu för att brutit mot ett så kallat kontaktförbud.

Enligt stämningsansökan har mannen överträtt det kontaktförbud som han delgavs under förra året. Förbudet gäller att kontakta två personer som bor i Skövdetrakten. Enligt deras vittnesuppgifter har mannen förföljt dem i sin bil, detta ska ha hänt i vintras på en plats strax utanför Skövde. Då ska mannen ha överträtt mot delgivningen om kontaktförbudet genom att följa efter de två personerna han är förbjuden att ta kontakt med. Mannen delgavs kontaktförbud mot de två personerna under sommaren 2015. Enligt vad de två personerna säger i ett förhör, har mannen som nu åtalas ha förföljt dem i sin bil på en väg utanför Skövde. Mannen nekar till brott.

 

Enligt stämningsansökan har mannen överträtt det kontaktförbud som han delgavs under förra året. Förbudet gäller att kontakta två personer som bor i Skövdetrakten. Enligt deras vittnesuppgifter har mannen förföljt dem i sin bil, detta ska ha hänt i vintras på en plats strax utanför Skövde. Då ska mannen ha överträtt mot delgivningen om kontaktförbudet genom att följa efter de två personerna han är förbjuden att ta kontakt med. Mannen delgavs kontaktförbud mot de två personerna under sommaren 2015. Enligt vad de två personerna säger i ett förhör, har mannen som nu åtalas ha förföljt dem i sin bil på en väg utanför Skövde. Mannen nekar till brott.