26 jul 2016 08:21

26 jul 2016 12:03

Johanna är konferencier på Pride

FESTIVAL

Johanna Beijbom blir konferencier under Pridefestivalen i Skövde.

Pride Skaraborg har knutit sångerskan Johanna Beijbom till Pridefestivalen och hon ska vara konferencier på scenen på Hertig Johans torg.

Förra året hade man ingen konferencier och föreningen skriver nu i ett pressmeddelande att man är mycket stolta över att få presentera en så välmeriterad artist.

Förutom att leda programmet från scenen på lördagen kommer Johanna Beijbom även att sjunga några låtar.

Johanna Beijbom har ett digert cv vid det här laget, till exempel med en mängd köruppdrag bakom olika artister i Eurovision song contest. Bland andra Loreen när hon vann i Azerbajdzjan med Euphoria samt åt Georgien 2013 och Danmark 2015.

Hon körade även vid inspelningen av Evighet med Carola samt på flera av hennes låtar på skivan ”Från nu till evighet”. Hon har också gjort en krogshow tillsammans med Jessica Andersson och jobbat med bland andra Lill-Babs, Magnus Carlsson, Lotta Engberg och idolvinnaren Martin Almgren. Johanna skriver även krönikor i SLA.

Pride Skaraborg har knutit sångerskan Johanna Beijbom till Pridefestivalen och hon ska vara konferencier på scenen på Hertig Johans torg.

Förra året hade man ingen konferencier och föreningen skriver nu i ett pressmeddelande att man är mycket stolta över att få presentera en så välmeriterad artist.

Förutom att leda programmet från scenen på lördagen kommer Johanna Beijbom även att sjunga några låtar.

Johanna Beijbom har ett digert cv vid det här laget, till exempel med en mängd köruppdrag bakom olika artister i Eurovision song contest. Bland andra Loreen när hon vann i Azerbajdzjan med Euphoria samt åt Georgien 2013 och Danmark 2015.

Hon körade även vid inspelningen av Evighet med Carola samt på flera av hennes låtar på skivan ”Från nu till evighet”. Hon har också gjort en krogshow tillsammans med Jessica Andersson och jobbat med bland andra Lill-Babs, Magnus Carlsson, Lotta Engberg och idolvinnaren Martin Almgren. Johanna skriver även krönikor i SLA.