04 aug 2016 11:10

04 aug 2016 11:11

Bilförare slungades ur bilen

SKÖVDE: Bilen kolliderade med träd på väg 200

Vid 23-tiden på onsdagskvällen inträffade en trafikolycka på väg 200 i höjd med Skövde flygplats. Mannen som körde bilen slungades ut genom framrutan när bilen kolliderade med ett träd och en sten.

Den första bilist som kom till platsen för singelolyckan hittade föraren cirka 6 meter från bilen. Enligt polisen har mannen som är född 1982 kört över på fel sida om vägen. Vid olyckan har bilen kommit över på fel sida om vägen och troligen kört fram i diket i 60 till 70 meter innan färden tog stopp mot ett träd och en sten.

Vid kollisionen har föraren som antagligen inte hade bilbälte på sig, åkt ut genom framrutan på bilen. Bilen som blev totalt demolerad i kraschen har snurrat och rullat runt efter att den kört in i trädet.

Krocken var så kraftig att motorhuven rycktes bort och rutor blev utslagna, föraren har troligen slungats ut genom framrutan när bilen smällde in i trädet. Bilen färdades i riktning mot Väring, men stod efter olyckan vänd i motsatt riktning efter att ha slagit runt. Föraren fördes till Skas i ambulans men uppges inte ha livshotande skador.

Den första bilist som kom till platsen för singelolyckan hittade föraren cirka 6 meter från bilen. Enligt polisen har mannen som är född 1982 kört över på fel sida om vägen. Vid olyckan har bilen kommit över på fel sida om vägen och troligen kört fram i diket i 60 till 70 meter innan färden tog stopp mot ett träd och en sten.

Vid kollisionen har föraren som antagligen inte hade bilbälte på sig, åkt ut genom framrutan på bilen. Bilen som blev totalt demolerad i kraschen har snurrat och rullat runt efter att den kört in i trädet.

Krocken var så kraftig att motorhuven rycktes bort och rutor blev utslagna, föraren har troligen slungats ut genom framrutan när bilen smällde in i trädet. Bilen färdades i riktning mot Väring, men stod efter olyckan vänd i motsatt riktning efter att ha slagit runt. Föraren fördes till Skas i ambulans men uppges inte ha livshotande skador.