04 aug 2016 10:09

04 aug 2016 10:09

Blottare gripen

SKÖVDE

Under onsdagskvällen grep polisen en man för sexuellt ofredande. Matgäster som satt inne på Mc Donalds uppmärksammade att mannen stod på gatan utanför restaurangen och blottade sig.

Senare under kvällen fick några kvinnor som sett mannen blotta sig syn på honom igen. Då rörde han sig runt krogarna i centrum, de kallade på polis som grep mannen. Mannen som är född 1979 bor i en grannkommun. Efter polisförhör släpptes mannen och han är nu misstänkt för sexuellt ofredande.

Senare under kvällen fick några kvinnor som sett mannen blotta sig syn på honom igen. Då rörde han sig runt krogarna i centrum, de kallade på polis som grep mannen. Mannen som är född 1979 bor i en grannkommun. Efter polisförhör släpptes mannen och han är nu misstänkt för sexuellt ofredande.