08 aug 2016 14:45

08 aug 2016 14:45

Anmäler tvist om resa

SKÖVDE: En Skövdebo anmäler sitt försäkringsbolag till Arn

En man i Skövde anmäler sitt försäkringsbolag Folksam till Allmänna reklamationsnämnden. Tvisten gäller en resa som mannen vill ha tillbaka pengarna för.

Den 44-årige mannen från Skövde har anmält sitt försäkringsbolag till Allmänna reklamationsnämnden, Arn. Mannen menar i sin anmälan att försäkringsbolaget Folksam ska betala ut 19 181 kronor till mannen för en utebliven resa. Mannen och hans familj som består av två vuxna och två barn skulle enligt anmälan resa till Kanarieöarna.

Resan var köpt hos Fritidsresor och omfattade flygresan samt hotellrum med helpension, resan var förlagt till i mitten av mars månad.

I mannens anmälan till Arn kan man tolka den som att de inte kunnat resa, och det på grund av dotterns sjukdom. Mannen har framfört sitt klagomål till försäkringsbolaget, som svarade honom i mitten av mars.

I sitt yrkande till Arn vill han att nämnden ska besluta att han ska rätt att få tillbaka sina pengar han betalat för resan. Mannen kräver inget skadestånd eller har några andra yrkanden.

Den 44-årige mannen från Skövde har anmält sitt försäkringsbolag till Allmänna reklamationsnämnden, Arn. Mannen menar i sin anmälan att försäkringsbolaget Folksam ska betala ut 19 181 kronor till mannen för en utebliven resa. Mannen och hans familj som består av två vuxna och två barn skulle enligt anmälan resa till Kanarieöarna.

Resan var köpt hos Fritidsresor och omfattade flygresan samt hotellrum med helpension, resan var förlagt till i mitten av mars månad.

I mannens anmälan till Arn kan man tolka den som att de inte kunnat resa, och det på grund av dotterns sjukdom. Mannen har framfört sitt klagomål till försäkringsbolaget, som svarade honom i mitten av mars.

I sitt yrkande till Arn vill han att nämnden ska besluta att han ska rätt att få tillbaka sina pengar han betalat för resan. Mannen kräver inget skadestånd eller har några andra yrkanden.