12 aug 2016 10:28

12 aug 2016 10:28

600 kilo kabel stulen på Stena recycling

SKÖVDE

Stena recycling på Bruksgatan i Skövde har återigen blivit utsatta för ett inbrott på företagets område.

Det som stulits vid inbrottet är kabel av olika sorter. Enligt polisen rör det sig om cirka 600 kilo kabel som försvunnit vid inbrottet. Under natten till fredagen har tjuvarna tagit sig in på återvinningsföretagets område genom att klippa upp staketet . Företaget har råkat ut för flera stölder av metaller och kabel under årens lopp.

Det som stulits vid inbrottet är kabel av olika sorter. Enligt polisen rör det sig om cirka 600 kilo kabel som försvunnit vid inbrottet. Under natten till fredagen har tjuvarna tagit sig in på återvinningsföretagets område genom att klippa upp staketet . Företaget har råkat ut för flera stölder av metaller och kabel under årens lopp.