12 aug 2016 16:22

12 aug 2016 16:24

Komplikation efter operation

IVO

En kvinna fick två visdomständer bortopererade vid käkkirurgen på Skaraborgs sjukhus. Komplikationer tillstötte och hon fick genomgå antibiotikakurer och flera återbesök.

Bland annat plockades två mindre benfragment bort från käkbenet. Patienten anmälde det som skett till Inspektionen för vård och omsorg, Ivo, och menade bland annat att misslyckandet medfört att hon fått ett hål på en tand långt bak i munnen. Ivo ger ingen kritik och avslutar ärendet.

Bland annat plockades två mindre benfragment bort från käkbenet. Patienten anmälde det som skett till Inspektionen för vård och omsorg, Ivo, och menade bland annat att misslyckandet medfört att hon fått ett hål på en tand långt bak i munnen. Ivo ger ingen kritik och avslutar ärendet.