27 aug 2016 19:05

28 aug 2016 14:44

Mattias Mat matsegrade

SKÖVDE: Mattias Mat slog till i år igen och vann Matfestivalpriset

Mattias Hägg och Martin Knutas upprepade fjolåret matvinst och knep två prestigefyllda priser i årets matfestival, de knep både juryns och publikens pris.

Deras framgångsrecept var närproducerade råvaror och en balans mellan alla smaker. Trerättersmenyn som bestod av varmrökt kycklingfilé, kantarellsoppa och havtornspannacotta föll både jury och publik i smaken. De andra två priserna som delades ut för bästa service och bästa inredning gick båda till krogen Plateaux.

 

Deras framgångsrecept var närproducerade råvaror och en balans mellan alla smaker. Trerättersmenyn som bestod av varmrökt kycklingfilé, kantarellsoppa och havtornspannacotta föll både jury och publik i smaken. De andra två priserna som delades ut för bästa service och bästa inredning gick båda till krogen Plateaux.