29 aug 2016 12:12

29 aug 2016 12:12

Han blir ny vd för HSB

SKARABORG

Carlos Andersson efterträder Dan Nyberg på vd-posten för HSB Nordvästra Götaland från den 1 september.

65-årige Dan Nyberg går i pension efter fem år på vd-posten och efterträds av Carlos Andersson som kommer närmast från rollen som Managing director på Passivhuscentrum i Alingsås, Sveriges Institut för energieffektivt byggande.

– I min roll som vd kommer jag att fokusera på att utveckla våra tjänster och paketera dessa till våra kunder i olika bostadsområden. Vi kommer också att utveckla olika bostäder till olika målgrupper, bostäder som är så energieffektiva och klimatsmarta att miljöbelastning är minimal för individen och bostadsrättsföreningarna, säger Carlos Andersson i ett pressmeddelande.

HSB Nordvästra Götaland är en medlemsägd bostadsorganisation med 247 bostadsrättsföreningar, cirka 19 000 medlemmar, och 150 anställda.

65-årige Dan Nyberg går i pension efter fem år på vd-posten och efterträds av Carlos Andersson som kommer närmast från rollen som Managing director på Passivhuscentrum i Alingsås, Sveriges Institut för energieffektivt byggande.

– I min roll som vd kommer jag att fokusera på att utveckla våra tjänster och paketera dessa till våra kunder i olika bostadsområden. Vi kommer också att utveckla olika bostäder till olika målgrupper, bostäder som är så energieffektiva och klimatsmarta att miljöbelastning är minimal för individen och bostadsrättsföreningarna, säger Carlos Andersson i ett pressmeddelande.

HSB Nordvästra Götaland är en medlemsägd bostadsorganisation med 247 bostadsrättsföreningar, cirka 19 000 medlemmar, och 150 anställda.