30 aug 2016 16:14

30 aug 2016 16:14

Fiberavbrott i Stöpen

SKÖVDE

Det är fiberavbrott i Stöpen. Enligt Skövde kommuns hemsida har fibern grävts av i samband med elarbeten.

Även vissa telefonnummer kan vara svåra att nå, då flera berörda fastigheter använder IP-telefoni.

Problemet har felanmälts och ska åtgärdas under onsdagen den 31 augusti. De kommunala fastigheterna som berörs är: Stöpenskolan, Frösveskolan, hemtjänsten i Stöpen, Hästhovens förskola, Björkebacken, Allén och Tallstigen. Privatpersoner ska inte vara drabbade.

 

 

Även vissa telefonnummer kan vara svåra att nå, då flera berörda fastigheter använder IP-telefoni.

Problemet har felanmälts och ska åtgärdas under onsdagen den 31 augusti. De kommunala fastigheterna som berörs är: Stöpenskolan, Frösveskolan, hemtjänsten i Stöpen, Hästhovens förskola, Björkebacken, Allén och Tallstigen. Privatpersoner ska inte vara drabbade.