06 sep 2016 13:36

06 sep 2016 13:36

Smutsigt café måste städa

SKÖVDE

Ett café i Skövde måste rengöra sin lokal, inredningen och redskap efter ett tillsynsbesök av miljöinspektör.

Miljösamverkan östra Skaraborg skriver i sitt beslut att det vid inspektionen den 2 september upptäcktes brister i rengöringen och i säker hantering. Fler beredningsbänkar var belamrade av trasiga maskiner. Dessutom användes olämpliga förpackningsmaterial.

Företagaren har fått tre veckor på sig att åtgärda bristerna.

Miljösamverkan östra Skaraborg skriver i sitt beslut att det vid inspektionen den 2 september upptäcktes brister i rengöringen och i säker hantering. Fler beredningsbänkar var belamrade av trasiga maskiner. Dessutom användes olämpliga förpackningsmaterial.

Företagaren har fått tre veckor på sig att åtgärda bristerna.