07 sep 2016 17:16

07 sep 2016 17:22

Personbil voltade utanför Skövde

SKÖVDE

(UPPDATERAD) En personbil voltade och hamnade i diket på Varolavägen strax utan Skövde vid 17-tiden på onsdagseftermiddagen.

- Det färdades fyra personer i bilen men det verkar ha gått bra för de inblandade. Alla var ute ur bilen när vi kom till platsen, det är dock oklart om någon fick föras till sjukhus, berättar Håkan Karlsson, inre befäl vid räddningstjänsten i östra Skaraborg.

Enligt Karlsson var det vid 17.15-tiden fortfarande begränsad framkomlighet på platsen.

- Det färdades fyra personer i bilen men det verkar ha gått bra för de inblandade. Alla var ute ur bilen när vi kom till platsen, det är dock oklart om någon fick föras till sjukhus, berättar Håkan Karlsson, inre befäl vid räddningstjänsten i östra Skaraborg.

Enligt Karlsson var det vid 17.15-tiden fortfarande begränsad framkomlighet på platsen.