09 sep 2016 16:00

09 sep 2016 16:00

Öppet hus på Cementa

SKÖVDE

Cementa bjuder in till en fabriksdag med öppet hus den 17 september.

Det ska finnas något för både stora och små att göra, bland annat kan man få prova på att gjuta i betong, och möjligheten att se Skövde från ovan finns om man åker upp i cyklontornet. Det går även bussar för att se kalkstenstäkten. Under samma dag kan man dessutom delta i Cementaloppet. Motionsloppet går runt kalkstensbrottet på en bana som är 7,5 kilometer, ett barnlopp på 1,4 kilometer finns för de yngre.

Det ska finnas något för både stora och små att göra, bland annat kan man få prova på att gjuta i betong, och möjligheten att se Skövde från ovan finns om man åker upp i cyklontornet. Det går även bussar för att se kalkstenstäkten. Under samma dag kan man dessutom delta i Cementaloppet. Motionsloppet går runt kalkstensbrottet på en bana som är 7,5 kilometer, ett barnlopp på 1,4 kilometer finns för de yngre.