11 sep 2016 20:39

11 sep 2016 20:39

Guld till Skövde i polishunds-SM

SKÖVDE

I slutet av veckan som gick avgjordes poilshunds-SM runt Lugnets skidstadion i Falun.

I skyddshundsgruppen fick på lördagen Skövdepolisen Johanna Christiansson och hennes Quax kliva högst upp på prispallen. 24 ekipage ställde upp i tävlingen där de fick tävla i att bland annat spåra, skydda och undersöka brottsplatser. Efter prisutdelningen blev det bankett.

– Det känns galet bra i dag, säger en trött men lycklig Johanna till SLA på söndagskvällen.

I skyddshundsgruppen fick på lördagen Skövdepolisen Johanna Christiansson och hennes Quax kliva högst upp på prispallen. 24 ekipage ställde upp i tävlingen där de fick tävla i att bland annat spåra, skydda och undersöka brottsplatser. Efter prisutdelningen blev det bankett.

– Det känns galet bra i dag, säger en trött men lycklig Johanna till SLA på söndagskvällen.