12 sep 2016 08:03

12 sep 2016 08:03

Singelolycka nära järnvägsövergång

SKÖVDE

En personbil körde vid 07.45-tiden på måndagsmorgonen in i en avspärrning på Törebodavägen i Skövde.

Olyckan inträffade nära en järvägsövergång där det på platsen är en trafikomläggning.

- Jag vet inte hur många som färdades i bilen eller vad som orsakade olyckan men jag hörde att en person fick föras till sjukhus med okända skador, berättar Peter Knutsson, inre befäl vid räddningstjänsten i östra Skaraborg.

Olyckan inträffade nära en järvägsövergång där det på platsen är en trafikomläggning.

- Jag vet inte hur många som färdades i bilen eller vad som orsakade olyckan men jag hörde att en person fick föras till sjukhus med okända skador, berättar Peter Knutsson, inre befäl vid räddningstjänsten i östra Skaraborg.