13 sep 2016 14:35

13 sep 2016 14:35

Bilevicius vill till Litauen

LISA-MORDET

Nerijus Bilevicius, som dömts till livstids fängelse för mordet på Lisa Holm, har begärt att få avtjäna straffet i Litauen.

I sin ansökan till Kriminalvården anger han att han vill att hans familj ska ha större möjligheter att träffa honom, skriver GT/Expressen. Kriminalvården har skickat handlingar till justitiedepartementet i Litauen och bland annat frågat om landets regler. För närvarande sitter Bilevicius i den så kallade ”sexbunkern” på Norrtäljeanstalten.

I sin ansökan till Kriminalvården anger han att han vill att hans familj ska ha större möjligheter att träffa honom, skriver GT/Expressen. Kriminalvården har skickat handlingar till justitiedepartementet i Litauen och bland annat frågat om landets regler. För närvarande sitter Bilevicius i den så kallade ”sexbunkern” på Norrtäljeanstalten.