13 sep 2016 09:22

13 sep 2016 09:22

Föreläser om migrationens utmaningar

HÖGSKOLAN

Under rubriken ”Migrationslandet Sverige–utmaningar och möjligheter” inleder Lisa Pelling, statsvetare och migrationsexpert, höstens serie av populärvetenskapliga caféer på högskolan.

Lisa Pelling utgår från den globala migrationen, men landar i en analys av migrationslandet Sverige. Hur kan vårt land stärka det globala skyddet för människor på flykt? Lisa Pelling är utredningschef på tankesmedjan Arena idé samt ledarskribent, föreläsare och expert i radio och tv.

Lisa Pelling utgår från den globala migrationen, men landar i en analys av migrationslandet Sverige. Hur kan vårt land stärka det globala skyddet för människor på flykt? Lisa Pelling är utredningschef på tankesmedjan Arena idé samt ledarskribent, föreläsare och expert i radio och tv.