15 sep 2016 19:00

15 sep 2016 21:10

Green fortsätter att sticka ut

POLITIK: Sex uppmärksammade utspel från Skövdepolitikern

Monica Greens (S) Pokémonjagande i riksdagen fick stor uppmärksamhet.
Men det är långt ifrån första gången som Skövdepolitikern med kraft tränger igenom mediebruset genom sitt agerande och sina utspel.

Monica Greens twitterinlägg om jakten på Pokémon när statsministern talade som SLA rapporterade om fick stor spridning i svenska medier med även utomlands då internationella nyhetsbyrån AP skrev om händelsen.

Green har genom åren synts och profilerat sig på många olika sätt och SLA gjorde därför en djupdykning i arkivet.

Här lyfter vi fram några av hennes mest spektakulära utspel. Bland annat förespråkandet av att tillåta av incest, kritiken mot socialminister Göran Hägglund för att denne ska ha räckt ut tungan åt henne och doppet i Livets brunn vid valsegern för två år sedan.

 

Monica Greens twitterinlägg om jakten på Pokémon när statsministern talade som SLA rapporterade om fick stor spridning i svenska medier med även utomlands då internationella nyhetsbyrån AP skrev om händelsen.

Green har genom åren synts och profilerat sig på många olika sätt och SLA gjorde därför en djupdykning i arkivet.

Här lyfter vi fram några av hennes mest spektakulära utspel. Bland annat förespråkandet av att tillåta av incest, kritiken mot socialminister Göran Hägglund för att denne ska ha räckt ut tungan åt henne och doppet i Livets brunn vid valsegern för två år sedan.