16 sep 2016 07:54

16 sep 2016 07:54

Flanking blir landshövding

SKÖVDE: Nytt uppdrag för tidigare kommunalrådet

Regeringen har utnämnt länsråd Anders Flanking till tillförordnad landshövding för Länsstyrelsen i Kronobergs län.
– Ett mycket hedervärt uppdrag, säger det före detta kommunalrådet i Skövde.

I somras utsågs Anders Flanking till länsråd för länsstyrelsen i Kronoberg. Nu tar han alltså ett steg uppåt och blir tillförordnad landshövding från och med den 1 oktober 2016 och fram tills en ny landshövding har utnämnts.

– Att gå in i rollen som tillförordnad landshövding är ett mycket hedervärt uppdrag. För mig är det nu oerhört viktigt och prioriterat att vi fortsätter på den nuvarande framgångsrika väg, där dialog med de vi är till för är en viktig parameter. Vi kommer att fortsätta vara en aktiv aktör som driver länets utveckling framåt!, säger säger Anders Flanking i ett pressmeddelande.

– Jag ser också att det är en ytterst prioriterad fråga att vi fortsatt är en attraktiv arbetsplats för dagens och morgondagens medarbetare, säger Anders Flanking, länsråd, Länsstyrelsen Kronobergs län.

I somras utsågs Anders Flanking till länsråd för länsstyrelsen i Kronoberg. Nu tar han alltså ett steg uppåt och blir tillförordnad landshövding från och med den 1 oktober 2016 och fram tills en ny landshövding har utnämnts.

– Att gå in i rollen som tillförordnad landshövding är ett mycket hedervärt uppdrag. För mig är det nu oerhört viktigt och prioriterat att vi fortsätter på den nuvarande framgångsrika väg, där dialog med de vi är till för är en viktig parameter. Vi kommer att fortsätta vara en aktiv aktör som driver länets utveckling framåt!, säger säger Anders Flanking i ett pressmeddelande.

– Jag ser också att det är en ytterst prioriterad fråga att vi fortsatt är en attraktiv arbetsplats för dagens och morgondagens medarbetare, säger Anders Flanking, länsråd, Länsstyrelsen Kronobergs län.