26 sep 2016 11:51

26 sep 2016 12:05

Google, Petter och insekter på Skövde business week

SKÖVDE

Hur rekryterar Google, vad formade Nour El-Refai och vilka insekter serveras på after worken?
Det är frågor som får svar under Skövde business week om en månad.

Den 27-28 oktober arrangeras årets upplaga av affärskonferensen på Gothia science park. Temat är ”Det oväntade mötet” och nu är programmet spikat. Förra året var Alexander Bard dragplåstret, den här gången är det komikern Nour El-Refai.

Hon kommer berätta om sin uppväxt med en ensamstående mamma och tre bröder. Dessutom kommer den mångsidige rapparen och entreprenören Petter att föreläsa.

Insektsbuffé

Andra punkter på programmet är Coffes stain studios, Johan Wester, Lisa Farrar, crowdfundingsföretaget Fundebyme och Googles rekryterare som ska avslöja hur man skaffar rätt kompetens. Programmet avslutas på fredagen med en föreläsning om framtidens mat och en after work-buffé bestående av bland annat insekter.

Skövde business week arrangeras av Skövde kommun i samverkan med Näringslivsforum.

Den 27-28 oktober arrangeras årets upplaga av affärskonferensen på Gothia science park. Temat är ”Det oväntade mötet” och nu är programmet spikat. Förra året var Alexander Bard dragplåstret, den här gången är det komikern Nour El-Refai.

Hon kommer berätta om sin uppväxt med en ensamstående mamma och tre bröder. Dessutom kommer den mångsidige rapparen och entreprenören Petter att föreläsa.

Insektsbuffé

Andra punkter på programmet är Coffes stain studios, Johan Wester, Lisa Farrar, crowdfundingsföretaget Fundebyme och Googles rekryterare som ska avslöja hur man skaffar rätt kompetens. Programmet avslutas på fredagen med en föreläsning om framtidens mat och en after work-buffé bestående av bland annat insekter.

Skövde business week arrangeras av Skövde kommun i samverkan med Näringslivsforum.