26 sep 2016 11:00

26 sep 2016 11:00

Hoffsten föreläser

NEURODAGEN

Louise Hoffsten kommer till Skövde till helgen.
Men inte för att spela och sjunga.
Hon ska föreläsa på Neurodagen.

Den folkkära musikern har en lång karriär bakom sig. 2013 gick hon direkt till Melodifestivalens final med Only the dead fish follow the stream. Men hon var då märkt av sin MS-sjukdom och fick hjälpas upp på scenen. På söndag föreläser hon om sin sjukdom i Frejasalen när Neuroförbundet i Skaraborg uppmärksammar Neurodagen. Gitarren och munspelet lämnar hon dock hemma.

Louise Hoffsten fyllde nyligen 51 år och släppte förra året självbiografin En näve grus.

Den folkkära musikern har en lång karriär bakom sig. 2013 gick hon direkt till Melodifestivalens final med Only the dead fish follow the stream. Men hon var då märkt av sin MS-sjukdom och fick hjälpas upp på scenen. På söndag föreläser hon om sin sjukdom i Frejasalen när Neuroförbundet i Skaraborg uppmärksammar Neurodagen. Gitarren och munspelet lämnar hon dock hemma.

Louise Hoffsten fyllde nyligen 51 år och släppte förra året självbiografin En näve grus.