26 sep 2016 13:11

26 sep 2016 13:11

Mässa om jakt och skog

KNISTAD

För ett år sedan arrangerades Jakt-, fiske- och upplevelsemässan på Forsviks bruk. Till helgen blir det uppföljning på Knistad herrgård.

Knistad game fair arrangeras av Magdalena Lidenfors och Lars Klint i samarbete med herrgården. Mässan innehåller en mängd utställningar och aktiviteter. Bland annat motorsågsutbildning, utomhusmatlagning, uppvisning av beridna bågskyttar och agility. Dessutom oktoberfest, provsmakning av viltkött och gardenpulling för barn.

Knistad game fair arrangeras av Magdalena Lidenfors och Lars Klint i samarbete med herrgården. Mässan innehåller en mängd utställningar och aktiviteter. Bland annat motorsågsutbildning, utomhusmatlagning, uppvisning av beridna bågskyttar och agility. Dessutom oktoberfest, provsmakning av viltkött och gardenpulling för barn.