26 sep 2016 14:49

26 sep 2016 14:49

Temadag om underhåll

GSP

På onsdag är det dags för en temadag om tillståndsbaserat underhåll på Gothia science park. Data från inspektioner, mätningar och processdata bär på information om maskinens och anläggningens status. I ett effektivt tillståndsbaserat underhåll översätts denna information till specifika underhållsbehov. På temadagen varvas föredrag med demonstrationer och utställningar. Bakom temadagen står högskolan, IDC West Sweden, Innovatum, Volvo Cars och Volvo GTO Powertrain.

På onsdag är det dags för en temadag om tillståndsbaserat underhåll på Gothia science park. Data från inspektioner, mätningar och processdata bär på information om maskinens och anläggningens status. I ett effektivt tillståndsbaserat underhåll översätts denna information till specifika underhållsbehov. På temadagen varvas föredrag med demonstrationer och utställningar. Bakom temadagen står högskolan, IDC West Sweden, Innovatum, Volvo Cars och Volvo GTO Powertrain.