27 sep 2016 09:49

27 sep 2016 09:49

Civilministern kommer till högskolan

SKÖVDE

På måndag, den 3 oktober, besöker civilminister Ardalan Shekarabi (S) Högskolan i Skövde.

Han gör det för att presentera regeringens tillitsreform och för att diskutera styrningen av den offentliga sektorn. Besöket är en del av regeringens satsning på att fånga in synpunkter och förslag i ämnet. Mötet avslutas sedan med en diskussion där publiken får möjlighet att ställa frågor.

Värd för besöket är Institutionen för handel och företagande.

Han gör det för att presentera regeringens tillitsreform och för att diskutera styrningen av den offentliga sektorn. Besöket är en del av regeringens satsning på att fånga in synpunkter och förslag i ämnet. Mötet avslutas sedan med en diskussion där publiken får möjlighet att ställa frågor.

Värd för besöket är Institutionen för handel och företagande.