28 sep 2016 13:29

28 sep 2016 13:29

Skövdebo aktuell att leda Sverok

SKÖVDE

Andreas Svensson från Skövde är en av kandidaterna till posten som förbundsordförande för Sverok. Det innebär att man blir ordförande för alla spelföreningar i hela Sverige. Andreas Svensson är 30 år och med i Ludendi och SUGS. I sin presentation skriver han att han är mycket bra på att organisera och engagera människor. Andreas tycker att Sverok är en bra plattform där ungdomar får utöva sin passion. Han vill bland annat jobba för att skapa en gemenskap föreningarna emellan genom att skapa en ny hemsida.

Andreas Svensson från Skövde är en av kandidaterna till posten som förbundsordförande för Sverok. Det innebär att man blir ordförande för alla spelföreningar i hela Sverige. Andreas Svensson är 30 år och med i Ludendi och SUGS. I sin presentation skriver han att han är mycket bra på att organisera och engagera människor. Andreas tycker att Sverok är en bra plattform där ungdomar får utöva sin passion. Han vill bland annat jobba för att skapa en gemenskap föreningarna emellan genom att skapa en ny hemsida.