29 sep 2016 16:21

29 sep 2016 16:21

Många brottsmisstankar mot 33-åring

NYHETER

Den 33-årige mannen ska ha hotat en person, hoppat på bilar, stulit däck och kört bil påverkad av droger. Nu åtalas han misstänkt för en rad brott.

Åtalet mot mannen lämnades in till Skaraborgs tingsrätt på torsdagen. 33-åringen har ett flertal brottsmisstankar riktade mot sig. Bland annat misstänks han för olaga hot i februari förra året i Falköping, han ska i ett sms till en kvinna ha hotat en annan man genom att säga att han skulle skada honom. Han har också åtalats misstänk för skadegörelse då han några dagar senare i samma kommun ska ha hoppat på två bilar och slagit emot dem med en skateboard. Skador på totalt över 50 000 kronor uppkom. I januari i år ska mannen ha stulit tolv bildäck, värda 13 000 kronor, från ett Skövdeföretag. I Skövde ska han också ha monterat ett annat fordons registreringsskylt på en bil, det misstänkta brottet rubriceras som märkesförfalskning. Vid samma tillfälle körde han bil narkotikapåverkad.

Åtalet mot mannen lämnades in till Skaraborgs tingsrätt på torsdagen. 33-åringen har ett flertal brottsmisstankar riktade mot sig. Bland annat misstänks han för olaga hot i februari förra året i Falköping, han ska i ett sms till en kvinna ha hotat en annan man genom att säga att han skulle skada honom. Han har också åtalats misstänk för skadegörelse då han några dagar senare i samma kommun ska ha hoppat på två bilar och slagit emot dem med en skateboard. Skador på totalt över 50 000 kronor uppkom. I januari i år ska mannen ha stulit tolv bildäck, värda 13 000 kronor, från ett Skövdeföretag. I Skövde ska han också ha monterat ett annat fordons registreringsskylt på en bil, det misstänkta brottet rubriceras som märkesförfalskning. Vid samma tillfälle körde han bil narkotikapåverkad.