01 okt 2016 18:09

01 okt 2016 18:09

Många aktiviteter på mässa på Knistad

SKÖVDE: Under helgen

En jaktmässa pågår i helgen på Knistad herrgård. Där finns utställare och aktiviteter.

Den här helgen arrangerar Magdalena Lidenfors och Lars Klint i samarbete med Knistad herrgård en uppföljning av den jakt-, fiske-, och upplevelsemässa som hölls på Forsviks bruk 2015. Knistad Game Fair är namnet och det innefattar jakt, skog, fritid, mat, häst och hund.

– Vi har fler aktiviteter i år, säger Magdalena Lidenfors.

Det finns ett 40-tal utställare och det finns till exempel gardenpulling för barn, Göstas loge som är som Fångarna på fortet och en skyttebiograf där man skjuter på en duk. Under helgen är det också jägarexamen på Knistad.

– Mässan är ett bra komplement för dem, säger provledaren Åke Holgersson.

Den här helgen arrangerar Magdalena Lidenfors och Lars Klint i samarbete med Knistad herrgård en uppföljning av den jakt-, fiske-, och upplevelsemässa som hölls på Forsviks bruk 2015. Knistad Game Fair är namnet och det innefattar jakt, skog, fritid, mat, häst och hund.

– Vi har fler aktiviteter i år, säger Magdalena Lidenfors.

Det finns ett 40-tal utställare och det finns till exempel gardenpulling för barn, Göstas loge som är som Fångarna på fortet och en skyttebiograf där man skjuter på en duk. Under helgen är det också jägarexamen på Knistad.

– Mässan är ett bra komplement för dem, säger provledaren Åke Holgersson.