02 okt 2016 17:20

02 okt 2016 17:20

Rökutveckling i flishög

SKULTORP

Vid 16.30-tiden på söndagen fick Räddningstjänsten Östra Skaraborg åka till Klagstorpsvägen i Skultorp där det enligt larm till SOS Alarm brann i en flishög. Vid framkomst visade det sig vara rökutveckling.

– Troligtvis har högen självantänt. Det ryker och är väldigt varmt i den. Vi håller på att gräva upp lite och släcker för att sänka värmen, annars kommer högen att börja brinna till slut, säger inre befäl vid räddningstjänsten.

Högen låg för sig själv och enligt räddningstjänsten var inget annat hotat.

 

 

– Troligtvis har högen självantänt. Det ryker och är väldigt varmt i den. Vi håller på att gräva upp lite och släcker för att sänka värmen, annars kommer högen att börja brinna till slut, säger inre befäl vid räddningstjänsten.

Högen låg för sig själv och enligt räddningstjänsten var inget annat hotat.