02 okt 2016 21:51

02 okt 2016 21:51

Skövdeföretagare gör spel med youtubestjärna

SPEL

Skövdeföretaget DoubleMoose Games AB ska göra spel med youtubestjärnan Felix ”PewDiePie” Kjellberg. Hur de här spelen ska se ut är inte känt, men de ska vara roliga.

– Humor är stort inom underhållning, men det känns som det fortfarande är i sin linda i spelindustrin. Jag och Felix skulle vilja jobba på att ändra på det, säger Armin Ibrisagic på DoubleMoose till tekniksajten The Verge som också berättar att Felix Kjellbergs uppgift mest är att ge kreativ input.

Armin Ibrisagic är en av utvecklarna till spelet Goat Simulator. Felix ”PewDiePie” Kjellberg gjorde en video om det som har setts av miljoner tittare på Youtube.

 

 

 

– Humor är stort inom underhållning, men det känns som det fortfarande är i sin linda i spelindustrin. Jag och Felix skulle vilja jobba på att ändra på det, säger Armin Ibrisagic på DoubleMoose till tekniksajten The Verge som också berättar att Felix Kjellbergs uppgift mest är att ge kreativ input.

Armin Ibrisagic är en av utvecklarna till spelet Goat Simulator. Felix ”PewDiePie” Kjellberg gjorde en video om det som har setts av miljoner tittare på Youtube.