09 okt 2016 14:24

09 okt 2016 14:25

Ett medium känt från Det okända

HORN: Mässa för kropp och själ i Horns bygdegård

Kropp- och själmässans dragplåster var inte vem som helst: Andreas Österlund, känd från Det okända på Sjuan.

Första gången han kände att han hade en viss gåva var när han var liten och såg en pojke i skogen som ingen annan kunde se. Andreas jobbar numer som medium på heltid. Han reser land och rike runt, men tar också emot folk hemma.

– En seans är en medial demonstration, att jag som medium ska vara en kanal till andra sidan, förklarar han och fortsätter:

– Får jag en andekontakt är den till någon i rummet. Då ska jag få fram så signifikant information jag kan och tolka den.

Det är sällan det kommer några hemska hälsningar från andra sidan.

– Jag tänker på det som en slags himmel, de har det bra där.

Första gången han kände att han hade en viss gåva var när han var liten och såg en pojke i skogen som ingen annan kunde se. Andreas jobbar numer som medium på heltid. Han reser land och rike runt, men tar också emot folk hemma.

– En seans är en medial demonstration, att jag som medium ska vara en kanal till andra sidan, förklarar han och fortsätter:

– Får jag en andekontakt är den till någon i rummet. Då ska jag få fram så signifikant information jag kan och tolka den.

Det är sällan det kommer några hemska hälsningar från andra sidan.

– Jag tänker på det som en slags himmel, de har det bra där.