11 okt 2016 14:48

11 okt 2016 14:48

Föreläsningar ska stärka civilsamhället

SKÖVDE

Ida Östensson och Erik Hannerz kommer till Arena Skövde den 25 oktober för att föreläsa.

Föreläsningarna är ett led i arbetet att utveckla förmågan att stärka civilsamhället. Arrangör är Skövde kommun och Folkhälsoenheten Skaraborg. Östensson är grundare är av Make Equal och kommer dela med sig av de metoder och engagemang som krävs för en förändring. Hannerz är forskare vid Lunds universitet och pratar om ungas skapande i subkulturer.

Föreläsningarna är ett led i arbetet att utveckla förmågan att stärka civilsamhället. Arrangör är Skövde kommun och Folkhälsoenheten Skaraborg. Östensson är grundare är av Make Equal och kommer dela med sig av de metoder och engagemang som krävs för en förändring. Hannerz är forskare vid Lunds universitet och pratar om ungas skapande i subkulturer.