11 okt 2016 13:49

11 okt 2016 13:49

Timbuktu och Can i boksamtal

SKÖVDE

En droppe midnatt heter Jason Diakités bok som han och Mustafa Can ska samtala kring på stadsteatern i Skövde kulturhus den 28 november.

Det är Diakités familjebiografi och den släpps den 15 november. Den handlar om en resa från piskade slavryggar i USA till det trygga folkhemmet i Lund. Det blir samtal kring svarthet-vithet, hem-hemlöshet, identitet, tillhörighet, kluvenhet och vem som får lov att vara svensk. Diakité är även känd som Timbuktu.

 

Det är Diakités familjebiografi och den släpps den 15 november. Den handlar om en resa från piskade slavryggar i USA till det trygga folkhemmet i Lund. Det blir samtal kring svarthet-vithet, hem-hemlöshet, identitet, tillhörighet, kluvenhet och vem som får lov att vara svensk. Diakité är även känd som Timbuktu.