12 okt 2016 14:46

12 okt 2016 14:47

Misstänkt för våldtäkt

TIBRO: Kvinnan hade vissa skador

En Tibrobo har begärts häktad misstänkt för våldtäkt.
– Han nekar till brott, säger Lars Johansson vid polisens enhet för grova brott.

Den händelse som nu lett till att en man begärts häktas, på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt i Tibro, inträffade natten till söndagen. På söndagskvällen hölls förhör med mannen och några timmar senare anhölls han.

– Det är en man och en kvinna som har varit på en fest tillsammans och vad som har hänt därefter har de olika uppfattningar om. Kvinnan har anmält att hon utsatts för våldtäkt, ett brott mannen nekar till, säger kommissarie Lars Johansson vid Skövdepolisens enhet för grova brott.

Enligt Johansson har kvinnan fått vissa skador och polisen ska nu utreda hur de uppkommit.

Häktningsförhandlingen mot mannen hålls under torsdagsförmiddagen.

Den händelse som nu lett till att en man begärts häktas, på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt i Tibro, inträffade natten till söndagen. På söndagskvällen hölls förhör med mannen och några timmar senare anhölls han.

– Det är en man och en kvinna som har varit på en fest tillsammans och vad som har hänt därefter har de olika uppfattningar om. Kvinnan har anmält att hon utsatts för våldtäkt, ett brott mannen nekar till, säger kommissarie Lars Johansson vid Skövdepolisens enhet för grova brott.

Enligt Johansson har kvinnan fått vissa skador och polisen ska nu utreda hur de uppkommit.

Häktningsförhandlingen mot mannen hålls under torsdagsförmiddagen.