12 okt 2016 14:20

12 okt 2016 14:20

Svåra skador av misshandel

SKÖVDE: Två män åtalas

En misshandel i Skövde i vintras slutade med att offret bland annat fick frakturer i ansiktet. Nu åtalas två män för misshandeln, men åklagaren tror att det var fler gärningsmän.

Det var i centrala Skövde i februari som en man utsattes för en allvarlig misshandel. Förutom att han drabbades av smärta och fick en sårskada, ledde misshandeln också till att han fick en näsfraktur och flera frakturer på andra ställen i ansiktet. Han har också drabbats av känselnedsättning. Enligt åklagaren fick han ta emot flera knytnävsslag, men åtminstone delar av misshandeln har skett med något tillhygge. De två män som nu åtalas, 25 och 31 år gamla och från Mariestad, förnekar att de deltagit i misshandeln. Men åklagaren har flera vittnen, bland annat två poliser, som på olika sätt ska styrka att de var delaktiga i gärningen. Enligt uppgifter i åtalet var det fler gärningsmän än de två. men eftersom de fortfarande är okända riktar sig åtalet enbart mot 25- och 31-åringen.

Det var i centrala Skövde i februari som en man utsattes för en allvarlig misshandel. Förutom att han drabbades av smärta och fick en sårskada, ledde misshandeln också till att han fick en näsfraktur och flera frakturer på andra ställen i ansiktet. Han har också drabbats av känselnedsättning. Enligt åklagaren fick han ta emot flera knytnävsslag, men åtminstone delar av misshandeln har skett med något tillhygge. De två män som nu åtalas, 25 och 31 år gamla och från Mariestad, förnekar att de deltagit i misshandeln. Men åklagaren har flera vittnen, bland annat två poliser, som på olika sätt ska styrka att de var delaktiga i gärningen. Enligt uppgifter i åtalet var det fler gärningsmän än de två. men eftersom de fortfarande är okända riktar sig åtalet enbart mot 25- och 31-åringen.