13 okt 2016 15:51

13 okt 2016 15:51

Anställd får skriftlig varning

SKÖVDE

En anställd inom Skövde kommun får en skriftlig varning av arbetsgivaren.

Personen ska ha avvikit från arbetsplatsen i ett antal dagar utan att meddela ansvarig chef. Den anställde fick en skrivelse om frånvaron men har inte yttrat sig. I beslutet om disciplinpåföljd säger kommunen att man ser allvarligt på det inträffade och uppger att om den anställde inte visar vilja till efterrättelse kommer man att överväga ytterligare arbetsrättsliga åtgärder. Bland annat kan uppsägning övervägas.

Personen ska ha avvikit från arbetsplatsen i ett antal dagar utan att meddela ansvarig chef. Den anställde fick en skrivelse om frånvaron men har inte yttrat sig. I beslutet om disciplinpåföljd säger kommunen att man ser allvarligt på det inträffade och uppger att om den anställde inte visar vilja till efterrättelse kommer man att överväga ytterligare arbetsrättsliga åtgärder. Bland annat kan uppsägning övervägas.