13 okt 2016 17:14

13 okt 2016 17:14

Förlusttyngt företag har lämnat GSP

SKÖVDE

Skövdeföretaget I c you AB presenterade avtal med FC Barcelona och skulle erövra spelvärlden med fotbollsspel i mobilen.

Verkligheten blev annorlunda och nu har bolaget lämnat Skövde och Gothia Science park. Flytten skedde tidigare i år och bolaget trappar ned sin verksamhet i Sverige. Enligt bolagets årsredovisning är det den asiatiska marknaden som gäller.

Bokslutet för 2015 visar minus 22 miljoner kronor och bolagets revisorer är kritiska på flera punkter.

Verkligheten blev annorlunda och nu har bolaget lämnat Skövde och Gothia Science park. Flytten skedde tidigare i år och bolaget trappar ned sin verksamhet i Sverige. Enligt bolagets årsredovisning är det den asiatiska marknaden som gäller.

Bokslutet för 2015 visar minus 22 miljoner kronor och bolagets revisorer är kritiska på flera punkter.