13 okt 2016 11:28

13 okt 2016 11:28

Oktoberfest gav pengar till cancerfonden

SKÖVDE

30 000 kronor samlades in till Cancerfonden väst under den årliga oktoberfesten på Cramo som företaget håller för sina kunder.

Pengarna skickas till Lions klubb i Skultorp som sedan ska skänka pengarna till det välgörande ändamålet för cancerforskningen. Under onsdagen besökte ett 120-tal kunder från cirka 35 företag oktoberfesten på Cramo, Den årliga festen har ett lotteri med priser och överskottet skänks nu till Cancerfonden väst.

Pengarna skickas till Lions klubb i Skultorp som sedan ska skänka pengarna till det välgörande ändamålet för cancerforskningen. Under onsdagen besökte ett 120-tal kunder från cirka 35 företag oktoberfesten på Cramo, Den årliga festen har ett lotteri med priser och överskottet skänks nu till Cancerfonden väst.