14 okt 2016 11:58

14 okt 2016 11:58

50 mentorpar startar samarbete

SKÖVDE

Mentorprogrammet på Högskolan i Skövde startar på tisdag.

I år är drygt 50 mentorpar med och de kommer att träffas cirka en gång i månaden mellan oktober och april. Studenterna kommer från elva olika program, varav flest från ekonomprogrammen. Mentorerna kommer från 43 olika företag och organisationer i nio kommuner.

– Extra roligt är att ett flertal av årets mentorer är tidigare studenter på Högskolan i Skövde, säger Christina Landelius Törning, samverkanskoordinator och projektledare för mentorprogrammet, i ett pressmeddelande från Högskolan i Skövde.

 

I år är drygt 50 mentorpar med och de kommer att träffas cirka en gång i månaden mellan oktober och april. Studenterna kommer från elva olika program, varav flest från ekonomprogrammen. Mentorerna kommer från 43 olika företag och organisationer i nio kommuner.

– Extra roligt är att ett flertal av årets mentorer är tidigare studenter på Högskolan i Skövde, säger Christina Landelius Törning, samverkanskoordinator och projektledare för mentorprogrammet, i ett pressmeddelande från Högskolan i Skövde.