14 okt 2016 15:15

14 okt 2016 15:15

Jonsson (M) till Moderaternas reformgrupp

SKÖVDE

Kommunalrådet Katarina Jonsson (M) ingår i en av de fem reformgrupper som Moderaterna presenterat.

Hon kommer att ingå i den grupp som ska behandla jobbpolitiken. Den reformgruppen ska ledas av Elisabeth Svantesson som är partiets arbetsmarknads- och integrationspolitisk talesperson. Rubriken för gruppens arbete är att arbete och ansträngning alltid ska löna sig. De övriga fyra reformgrupperna behandlar ekonomi, tillväxt, välfärd samt trygghet.

 

Hon kommer att ingå i den grupp som ska behandla jobbpolitiken. Den reformgruppen ska ledas av Elisabeth Svantesson som är partiets arbetsmarknads- och integrationspolitisk talesperson. Rubriken för gruppens arbete är att arbete och ansträngning alltid ska löna sig. De övriga fyra reformgrupperna behandlar ekonomi, tillväxt, välfärd samt trygghet.