16 okt 2016 15:29

16 okt 2016 15:29

Commerce firade med popidol

SKÖVDE: Anton Ewald på 50-årskalas

När Commerce firade sitt 50-årsjubileum i helgen fanns många aktiviteter. Det stora dragplåstret under lördagen var dock när popstjärnan Anton Ewald uppträdde och skrev autografer.

Klockan var 14.30 och inne i gallerian samlades allt mer folk. Tårta och knallar på torget var inte det som lockade allra mest just nu. Många ville se när den förra melodifestivaltävlande Anton Ewald skulle uppträda. Efteråt fanns den 23-åriga idolen från Stockholm också på plats för att signera autografer.

Hurrarop

Uppe på andra våning var scenen uppriggad. Till publikens applåder och jubel klev han in vid mikrofonen. Passande nog började han framträdandet med att sjunga ja må du leva och lät publiken vara med och skänka ett fyrfaldigt levande till gallerian i form av fyra hurrarop.

Låten Begging som han tävlade med i melodifestivalen år 2013 var den första på repertoaren. Därefter följde låtarna Du och jag samt nyskrivna Devil. Publiken inne i gallerian fick klappa takten med händerna i luften och en del sjöng med. På tre fick alla också skrika så högt de kunde.

Lång kö

Kön var lång till autografsigneringen. Unga som äldre stod i kön i hopp om att få sin hand, skiva eller T-shirt signerad.

Troget fan

Efter mötet var många nära nostalgiska och gick därifrån med ett stort leende efter att ha träffat sin idol. En av de som stod längst fram i kön var Janet Emanuelsson som är ett troget fan.

– Han är en väldigt bra artist, vi har följt honom i över tre år. Fantastik och mångsidig, var de ord Janet beskrev honom med efter att hon fått sin T-shirt signerad och ett foto med popstjärnan.

Klockan var 14.30 och inne i gallerian samlades allt mer folk. Tårta och knallar på torget var inte det som lockade allra mest just nu. Många ville se när den förra melodifestivaltävlande Anton Ewald skulle uppträda. Efteråt fanns den 23-åriga idolen från Stockholm också på plats för att signera autografer.

Hurrarop

Uppe på andra våning var scenen uppriggad. Till publikens applåder och jubel klev han in vid mikrofonen. Passande nog började han framträdandet med att sjunga ja må du leva och lät publiken vara med och skänka ett fyrfaldigt levande till gallerian i form av fyra hurrarop.

Låten Begging som han tävlade med i melodifestivalen år 2013 var den första på repertoaren. Därefter följde låtarna Du och jag samt nyskrivna Devil. Publiken inne i gallerian fick klappa takten med händerna i luften och en del sjöng med. På tre fick alla också skrika så högt de kunde.

Lång kö

Kön var lång till autografsigneringen. Unga som äldre stod i kön i hopp om att få sin hand, skiva eller T-shirt signerad.

Troget fan

Efter mötet var många nära nostalgiska och gick därifrån med ett stort leende efter att ha träffat sin idol. En av de som stod längst fram i kön var Janet Emanuelsson som är ett troget fan.

– Han är en väldigt bra artist, vi har följt honom i över tre år. Fantastik och mångsidig, var de ord Janet beskrev honom med efter att hon fått sin T-shirt signerad och ett foto med popstjärnan.

  • Tobias Larsson Franzén