17 okt 2016 15:01

27 jan 2017 10:21

Medborgare önskar hundrastgård

TIDAN

Skövde kommun har fått ett medborgarförslag från en boende i Tidan om en hundrastgård och ett utegym.

”Vi har ju ett fint elljusspår i Tidan där jag promenerar/joggar själv och med hund och då har det slagit mig att det vore ju ett jättebra ställe att ha en hundrastgård på, det finns ju utrymme där. I dag växer det bara gräs där och ser inte särskilt roligt ut”, står det i förslaget. Medborgaren har även ett annat förslag till platsen: Anlägg ett utegym.

”Vi har ju ett fint elljusspår i Tidan där jag promenerar/joggar själv och med hund och då har det slagit mig att det vore ju ett jättebra ställe att ha en hundrastgård på, det finns ju utrymme där. I dag växer det bara gräs där och ser inte särskilt roligt ut”, står det i förslaget. Medborgaren har även ett annat förslag till platsen: Anlägg ett utegym.